Snimite kratki video i osvojite putovanje iz snova
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
15.6°C
Vrijeme za 29.03.2024.
29.03.2024. Danas
Max. 19°C Min. 15°C
Vrijeme za 30.03.2024.
30.03.2024. Sub
Max. 21°C Min. 14°C
Vrijeme za 31.03.2024.
31.03.2024. Ned
Max. 20°C Min. 18°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
0,976600
GBP
GBP
0,855100
USD
USD
1,081100
 Snimite kratki video i osvojite putovanje iz snova
10.03.2018 | Lifestyle
TRI MJESECA BESPLATNOG LJETOVANJA

Snimite kratki video i osvojite putovanje iz snova

Autor: Libero Portal
Foto: Pexels
Putovanje starta u Parizu, a završava u Splitu - u međuvremenu, sretnici će otputovati u Krakov, odmoriti na Bledskom jezeru i planinariti austrijskim krajolicima

Putovanje je jedan od najboljih načina za provođenje ljeta, a još kad je besplatno i traje 3 mjeseca, zvuči nestvarno dobro. Autobusna tvrtka Busabout u potrazi je za 4 sretnika koji će provesti ljeto putujući po Europi i bilježiti svoje doživljaje na internetu.

Kompanija će ekipu za put izabrati na temelju njihovih sposobnosti na različitim društvenim mrežama, tako da su za put potrebni jedan Instagram znalac, bloger, vloger i kreator priča na Snapchatu ili Facebooku.

Ako se pronalazite u opisu, preporučujemo da se prijavite, a za slučaj da vas je baš četvero i vladate gore navedenim vještinama, možete se prijaviti i kao grupa. Avantura započinje početkom 6. mjeseca, a završava u rujnu. Prijevoz autobusom, smještaj, novac i bonus – sve će pokriti Busabout.

Putovanje započinje u Parizu, a završava ni manje ni više već u "najlipšen gradu na svitu“ - Splitu. U međuvremenu, sretnici će otputovati u Krakov, odmoriti na Bledskom jezeru, ali i planinariti austrijskim krajolicima. Split nije slučajno izabran kao finalna destinacija - iz njega će sretnici krenuti na sedmodnevno krstarenje hrvatskom obalom.

Kako biste se prijavili, za početak trebate odabrati omiljenu društvenu mrežu i snimiti jednominutni video u kojem objašnjavate zašto ste idealan kandidat za posao. Videouratke je potrebno uploadati na stranicu Busabout do sredine travnja, tako da na raspolaganju imate još dobrih mjesec dana.

Kompanija je sličnu kampanju imala i prošle godine, no tad je zadovoljstvo putovanja osjetila tek jedna osoba. U svakom slučaju, da više ne duljimo, svi zainteresirani detalje mogu pronaći ovdje, a mi možemo reći samo – sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji