Bogat četverodnevni program četvrtog izdanja Good Food Festivala imat će raznoliku ponudu ukusne hrane i najboljih vina
Turistička zajednica Grada Dubrovnika osmislila je gastronomsku poslasticu za sve ljubitelje dobre hrane koja će se odvijati od 19. do 22. listopada i obuhvaćat će mnoge događaje.
Bogat četverodnevni program četvrtog izdanja Good Food Festivala imat će raznoliku ponudu ukusne hrane i najboljih vina. Za ljubitelje zdrave hrane organizirat će se kulinarske radionice na kojima će se osim tradicionalnih jela prezentirati novi trendovi u kulinarstvu a tijekom cijelog festivalskog tjedna na Pilama će se održavati Sajam zdrave i domaćih proizvoda. Na programu su raznovrsni sadržaji za ljubitelje dobre kapljice, poput kušanja nagrađivanih vina regije, u dubrovačkim wine barovima, predstavljanje vina s otoka Krka te kušanje piva u prvoj dubrovačkoj pivovari.
Kao posebna događanja festivala za sve gurmane bit će Večera s poznatim chefom Priskom. Thuning uz glazbeni nastup Zorice Kondža u restoranu Kantenari na Sunset Beach Dubrovnik i večera s Ivanom Pažaninom u restoranu Porat.
Program ovogodišnjeg Goof Food Festivala obiluje brojnim zanimljivim programima, radionicama pripreme dubrovačkih delicija u udruzi Deša, gostujućom slavonskom kuhinjom vukovarskog kraja, posebnim menijima u dubrovačkim restoranima te gastro obilascima "Sights & Bites". Vrhunac posljednjeg dana Good Food festivala je poznata "Dubrovačka trpeza" duž cijelog Straduna na kojoj će se predstaviti brojni dubrovački hoteli, restorani, slastičari i ugostitelji koji će prezentirati svoje znanje i umijeće.
Četvrti Good Food festival završava humanitarnom gala večerom u hotelu Rixos Libertas, uz bogatu lutriju i zabavni program za sve goste.